NEVŞEHİR / AVANOS - Ayhanlar İlkokulu

Küçük hanımlar, küçük beyler!

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız.

Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Bir Destandır ÇANAKKALE...

Ayhanlar ilkokulunda öğrenci ve öğretmenler hasret giderdi.

VEREM EĞİTİMİ VE FARKINDALIK HAFTASI

İYİLİK YAP İYİLİK BUL

Okul Aile Birliği Gelir Gider Duumu

Ara

Avanos  Ayhanlar ilkokulu  Müdürlüğü 4/A sınıfı öncülüğünde başlatmış olduğu ' ilim beşikte başlar mezarda biter  ' projesi ile okul ve veliler arasında yıkılmaz köprüler kurmaya devam ediyor.

SORUMLUYUZ MUTLUYUZ

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Kızılay Haftası Ayhanlar İlkokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü Ayhanlar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından kutlanarak şehit ve gazilerimiz anıldı.

Kültür gezilerinin merkezi Kapadokya'yı öğrencilerimizle gezdik.

May

Ayhanlar İlkokulu anasınıfı öğrenci ve öğretmenleri çocuklarımızın ilk öğretmeni ve öğrenim hayatının temelini atan kıymetli annelerimizin "Anneler Günü" nü hazırlamış oldukları muhteşem bir program ile kutladı.