NEVŞEHİR / AVANOS - Ayhanlar İlkokulu

Ayhanlar İlkokulu

Adres
BÜYÜKAYHAN KÖYÜ ORTA KÜME MEVKİİ ORTA KÜME KÜME EVLERİ AYHANLAR ILKOKULU BLOK NO 36 AVANOS / NEVŞEHİR
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
Biz Ayhanlar ilkokulu olarak; bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kişilikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Lojman
1 - 1 adet lojman dairesi bulunmaktadır.
Servis
Köy